söndag, april 01, 2007

Kalashelg

Här har det varit kalas hela helgen i princip. Kompisfödelsedagskalas i lördags, med tillhörande varm korv, glass och godis - och så lek förstås. Fasterfödelsedagskalas i dag (söndag) med farmor och farfar och kusinerna (utom en som var sjuk...). Resterande tid har mest gått åt till att planera och se till att huliganerna kunnat vara ute och springa av sig en del. Lördagen var lika välplanerad som en juvelkupp:

ca 07.15 Mamma W och barnen går upp (herr W har sovmorgon).
SENAST 09.00 Herr W går upp
9-10 Planering av handling och matning av minsta lillasyster W så att hon är mätt kl
10-11.30 när herr W tar ut hela högen barnen W för rastning och luftning medan mamma W veckohandlar, kommer hem och gör i ordning lunchen (färdigköpta plättar...).
SENAST 11.30 Barnen sitter vid bordet och äter lunch
SENAST 12.00 Storebror och mellansyster W ligger i sina sängar för middagssovning tillsammans med pappa
12.20-12.45 Fru W matar lillasyster W, och packar i ordning skötväskan medan pappa W duschar och gör sig i ordning för kalas.
12.45-13.20 Lillasyster W sover medan mamma W duschar och herr W packar ut i bilen
13.20-13.40 Storebror och mellansyster väcks och kläs om och transporteras ut i bilen för avfärd till födelsdagskalas
13.40-14.00 Transport till födelsdagskalas

Och tro det eller ej - det GICK! Mer tur än skicklighet, och ett relativt stort bryt när storebror inte godkände fru W:s val av "finkläder" (jeans och en lite snyggare långärmad t-shirt). Han ville ha bara långkalsonger. Det fick han inte. Som kompromiss fick han ha sina gummistövlar istället för gymnastikskorna.

Inga kommentarer: