lördag, april 14, 2007

Döda döda döda!

Visst är det fånigt med folk som springer omkring och leker och försöker skjuta varann? Hur kan någon överhuvudtaget tycka att det är roligt med lumpen? Vuxna män som skjuter färgbollar på varandra? Småkillar som spenderar ohälsosamt mycket tid iklädda västar och utrustade med laserpistoler i mörka lokaler med hög musik?

Och ändå - när man är där själv, iklädd denna blinkande väst, med en laserpistol i handen så pumpar adrenalinet järnet! Man springer, hukar, skjuter, kryper och blir skjuten. Mest blir man skjuten faktiskt. I alla fall när man är en något överårig trebarnsmorsa som spelar mot 14-åringarna som praktiskt taget lever på banan. Så mycket blev man skjuten att man faktiskt funderade på att springa fram och drämma den just då obrukbara laserpistolen i huvudet på den lille fjortisen. Men det gjorde man såklart inte.

Fru W sitter just nu och funderar över hur man skall tacklar det faktum att man faktiskt förstår att det är roligt med saker som paintball och kanske till och med delar av lumpen. Förstår ATT - INTE varför. Aldrig varför. Men det är löjligt roligt med Laserdome. Löjligt.

Inga kommentarer: