lördag, juni 09, 2007

Ensam hemma

Herr W är på konferens. En torsdag-måndag-konferens. I Barcelona. Så undertecknad är ensam hemma med de tre huliganbarnen ända till måndag kväll. Än så länge går det hyfsat. Jag har till och med hunnit tvätta undan lite tvätt och hänga ut den (jag har ju sagt att jag är manisk när det gäller att hänga ut tvätt). Barnen har serverats mat (om dock inte ätit den) och det badas mest hela tiden. När det är 30 grader varmt ute måste man nästan bada hela tiden. De två stora barnen W tycker vädret är rätt OK. Lillasyster W är mer missnöjd. Det är inte roligt att vara inne när det är bakugnsvarmt. Det är inte roligt att vara ute när det är bakugnsvarmt. Det är inte roligt att vara någonstans. Dessutom är systrarna W återigen rätt så förkylda med tillhörande sömnsvårigheter och lite lagomt med gnäll. Så vi tar dagen som den kommer, timme för timme.

Mormor W räddade också fru W:s trivselkväll med jobbet i torsdags, genom att ta semester och komma hit och ta hand om banditgänget en hel eftermiddag och kväll. Strongt gjort mormor! Tack. Och tack till Onkel W som kom hit och hjälpte till också.

Storebror lägger memory i vardagsrummet, mellansyster W vänder alla korten samtidigt och lillasyster W ligger och är vrålarg för att hon inte når dit hon vill. Dags att försöka återta lite kontroll.

Inga kommentarer: