fredag, juni 15, 2007

Back in business

Ja, som sagt. Varför göra det svåra lätt när man inte måste?

Herr W är lyckligen återbördad från de spanska slätterna (och fotbollsderby i Barcelona...), lämpligen hemkommen med vederbörliga gåvor till barn och fru. Sombreros, solfjädrar och fotbollar till barnen och lite flygmake till fru W. Vädret har äntligen lugnat ner sig lite och vi slipper sätta på fläktarna på natten.

Sedan han kom hem i måndags eftermiddag har mitt livs första flädersaft tillverkats, cyklarna har provats på en lite längre tur (en timme igårkväll efter middagen), presenter till helgens aktiviteter inhandlats, lillasyster W besiktigats på BVC (knappt godkänt på vikten som vanligt, annars guldstjärna), tvätten tvättats igen (eftersom det gick att hänga ut), jordgubbar skördats, gräset klippts och storebror har lärt sig gå på pottan!

Det gick som en dans, och i onsdags var han till och med på dagis utan blöja. När mormor W och onkel W var här och tog hand om de små medan mamma W roade sig med jobbet, gick han av någon anledning på pottan själv, och sedan har det bara flutit på. Han får bestämma själv om han vill ha blöja, och biland vill han och ibland inte, och när han inte har blöja så går han antingen ut i trägården och kissar i buskarna, eller på pottan - eller faktiskt på toan. Mycket praktiskt. Så länge han inte kissar på vinbären förstås.

Inga kommentarer: