söndag, maj 25, 2008

Bonushelg

När man är på begravning på fredagen (och ledig från jobbet) så blir helgen plötsligt mycket mycket längre. Lördagen ägnades åt grodyngelvård (inklusive biltur 250 meter ner till sjön för att hämta några hinkar med vatten åt de stackars krakarna) promenad till den gula lekplatsen på förmiddagen med alla barnen (varför barnen W ger alla lekplatser färgkoder har jag ännu inte lurat ut - men jag jobbar på det!), eftermiddagen ägnades åt handling (pappa W och storbarnen), tvätt och lite trädgårdspyssel för mamma W och lillasyster, och så hämtade vi onkel R till middagen som bestod av grillade hamburgare ute på altanen. Mycket mer sommar än så blir det inte. Och jo - efterrätten var rabarberkaka med glass. Det är ytterligare ett sommarpoäng faktiskt.

Söndagen har varit oerhört produktiv. Storstädning på förmiddagen, sedan biltvätt och skrapning och målning av altandörren, och däremellan lite trädgårdspyssel.

Dock är hus- och trädgårdsarbete fullständigt förödande för fru W:s stegtävling. Det blir till att cykla till jobbet typ hela nästa vecka för att kompensera denna usla promenadhelg.

En hel del funderingar har det blivit denna helgen också, men de får vänta till en annan dag. Nu måste jag sova.

Godnatt.

2 kommentarer:

Kvinnan Aquarius sa...

oj, kämpigt med gammelmormor...
Hur har barnen tagit det?
Och du?
Med allt ditt städande...phu!
Hoppas att du får lite tid över för egen del, dig själv!

KRAAAAAM :)

Nästan skilda mamman

Joakim sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.